ACE Best Practice Sharing Conference: Tri dana uvida, inovacija i saradnje

ACE Best Practice Sharing Conference: Tri dana uvida, inovacija i saradnje
Oct

4

2023

ACE Best Practice Sharing Conference: Tri dana uvida, inovacija i saradnje

Konferencija o razmjeni najboljih praksi koju su organizovali AmChams u Evropi (ACE) i Američka privredna komora u Grčkoj bila je izvanredan trodnevni događaj koji je donio razne diskusije, poučne uvide i vrijedne poslovne konekcije.

Tim Američke privredne komore u Crnoj Gori bio je počastvovan što je imao priliku da učestvuje na Konferenciji.

Više od 60 pojedinaca iz preko 35 AmCham-ova okupilo se na izvoru demokratije kako bi ojačali partnerskeodnose i saradnju. Ove godine smo imali čast da se povežemo sa predsjednicima AmCham-a, koji su takođe obogatili mrežu. Budućnost AmCham-ova je svijetla jer želimo proširiti svoj obim posla. Imamo povjerenja u naš kapacitet za stvaranje partnerstava, stvaranje odnosa saradnje i postizanje zajedničkog prosperiteta. Naši zajednički napori će nesumnjivo dovesti do dinamičnije i uticajnije budućnosti za AmCham-ove širom svijeta.

Na ceremoniji dodjele nagrada Creative Network Awards, AmCham Ukraine je dobio priznanje za svoj izuzetan doprinos i stalnu posvećenost inovacijama.

Konferencija ACE Best Practice Sharing Conference je bila veliki uspjeh i stvorila je  inspiraciju, uvid i motivaciju za jačanje transatlantskih odnosa i promovisanje inovacija u poslovnom okruženju.

Facebooktwitterlinkedinmail