AmCham online događaj – Pogled na američke predsjedničke izbore 2020.

AmCham online događaj – Pogled na američke predsjedničke izbore 2020.
Oct

10

2020

AmCham online događaj – Pogled na američke predsjedničke izbore 2020.

AmCham Hrvatska, u saradnji sa AmCham Crna Gora, organizuje online događaj na temu američkih predsjedničkih izbora sa dopisnikom iz Bijele kuće za Fox News Radio, Džonom Dekerom, u srijedu, 14. oktobra u 14 časova.

Deker je član press tima Bijele kuće od 1995. godine i pokrivao je administraciju Klintona, Buša, Obame i Trampa, te bio među rijetkim političkim novinarima koji su tačno predvidjeli ishod predsjedničkih izbora 2016. godine.

Na AmCham događaju jedan od najiskusnijih političkih novinara u Vašingtonu pružiće ekskluzivni pogled iz Bijele kuće. Koje će države biti ključna “bojišta”? Da li će eskalirajuća stopa nezaposlenosti uticati na Trampove šanse za reizbor? Samo su neke od tema o kojima će biti riječi.

Nakon Dekerove prezentacije, raspravu će moderirati Marko Biočina, glavni urednik za ekonomiju I biznis, Hanza Media.

Događaj će biti na engleskom jeziku.

 Molimo Vas da se prijavite najkasnije do 13. oktobra putem maila info@amcham.me.

O Džonu Dekeru

Džon Deker dopisnik je Bijele kuće za Fox News Radio, a član je press tima Bijele kuće od 1995. Džon takođe predaje na fakultetu univerziteta Georgetown i na Pravnom fakultetu UCLA. Džon je izvještavao o administraciji Klintona, Buša, Obame i Trampa.

Prije toga, Džon je bio dopisnik Bijele kuće za Reuters Television i SiriusXM Radio. Radio je kao medijski saradnik u Hoover-u na Univerzitetu Stanford. Diplomirao je i magistrirao na Univerzitetu Pensilvanija, a takođe je studirao međunarodno pravo na Sorboni u Parizu.

Foto: AP / David Dermer

Facebooktwitterlinkedinmail