Coca-Cola HBC Crna Gora pokrenula program osnaživanja mladih

Coca-Cola HBC Crna Gora pokrenula program osnaživanja mladih
Oct

12

2017

Coca-Cola HBC Crna Gora pokrenula program osnaživanja mladih

(AmCham kompanija članica)

Coca-Cola HBC organizuje program pod nazivom „Coca-Cola podrška mladima“, koji će od ove godine biti pokrenut i u Crnoj Gori. Projekat su podržali Ministarstvo rada i socijalnog staranja, Zavod za zapošljavanje Crne Gore i opštine Nikšić i Berane.

Polazeći od visoke nezaposlenosti mladih kao izazova za lokalnu ekonomiju i uz stalni fokus naše kompanije na osnaživanje mladih generacija, osmišljen je program „Coca-Cola podrška mladima“, koji ima za cilj povećanje njihove zapošljivosti.

Sastoji od trodnevnih edukativnih treninga, koje će voditi sertifikovani treneri, uz učešće zaposlenih u ovoj kompaniji, koji će takođe imati ulogu mentora na radionicama. Na radionicama će mladi imati priliku da steknu vještine i znanja koje ne dobijaju kroz sistem obrazovanja, a izuzetno su važni za dobijanje posla. Neke od tema koje će biti obrađene su: kako napisati CV, osnove komunikacije, upravljanje vremenom, upravljanje projektima, pisanje biznis planova, vještine prodaje, pravila poslovne komunikacije.

Po završetku radionica, učesnicima će biti na raspolaganju online platforma, gdje će na jednom mjestu moći da preuzmu prezentacije, predavanja i ostale materijale za njihovu dodatnu edukaciju, ali i da ostanu u komunikaciji sa mentorima i ostalim polaznicima.

Za program „Coca-Cola podrška mladima“ mogu se prijaviti mladi između 18 i 30 godina, koji nijesu dio neke druge obuke u tom trenutku i nijesu u radnom odnosu. U prvoj godini realizacije planirano je da se kroz program osnaži ukupno 70 mladih, kroz radionice koje će biti  organizovane u dva grada: Nikšiću i Beranama.

Prijave za program će biti otvorene početkom oktobra do 27. oktobra, a krajem istog mjeseca će biti održane i prve radionice.

Za više informacija, budite slobodni da kontaktirate: coca-colapodrskamladima@cchellenic.com

Facebooktwitterlinkedinmail