AmCham Montenegro organizovao novogodišnji koktel

AmCham Montenegro organizovao novogodišnji koktel
Dec

15

2016

AmCham Montenegro organizovao novogodišnji koktel

AmCham Montenegro je 14. decembra organizovao tradicionalni novogodišnji koktel u cilju obiljažavanja još jedne uspješne godine poslovanja u Crnoj Gori. U prijatnoj atmosferi Hilton Hotela, AmCham je okupio brojne članice, partnere, donosioce odluka i prijatelje kako bi dočekali predstojeću prazničnu sezonu.

Predsjednica AmCham-a, gđa Katarina Bulatović, otpočela je veče sa retrospektivom najvažnijih ostvarenja i događaja u 2016. Naglasila je da će AmCham nastaviti sa zastupanjem interesa kompanija članica u godinama koje dolaze. Riječi podrške za AmCham upućene su i od strane NJ.E. gđe Margaret Ujehare, ambasadorke SAD u Crnoj Gori. Ona je izrazila vjerovanja Američke Ambasade da je kreiranje Američke privredne Komore u Crnoj Gori ojačalo biznis veze Crne Gore i S.A.D.

AmCham je ovaj koktel iskoristio kao priliku da oda priznanje studentima koji su uspješno završili AmCham program stažiranja. Nj.E. gđa Margaret Uehara i gđa Katarina Bulatović čestitale su studentima i uručile im sertifikate.

Više od 80 gostiju je uživalo u koktelu i okupljanju. AmCham Montenegro želi srećne praznike i prosperitetnu 2017. svim našim članicama i partenerima.

Facebooktwitterlinkedinmail