TeleGroup i CISCO Vas pozivaju na IT radionicu

TeleGroup i CISCO Vas pozivaju na IT radionicu
Jun

20

2016

TeleGroup i CISCO Vas pozivaju na IT radionicu

TeleGroup, u saradnji sa kompanijom Cisco organizuje IT Security radionicu “Korak ispred targetiranih napada”, koja će se održati 28. juna 2016. godine u hotelu Ramada u Podgorici sa početkom u 9.30h. Uz podršku Američke privredne komore u Crnoj Gori, Ambasade Sjedinjenih Američkih Država i Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije, biće predstavljeni  najnoviji trendovi u oblasti informacione bezbjednosti, koja je kamen temeljac privredne i ekonomske stabilnosti svake države.

Na otvaranju događaja će govoriti Marija Rašeta Vukosavljević, direktor kompanije TeleGroup Crna Gora, ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori, Nj.E. Margaret En Uehara i potpresjednik Vlade i Ministar za informaciono društvo i telekomunikacije, prof. dr Vujica Lazović. 

Tokom događaja, panelisti će se osvrnuti na sledeće teme:

• Cisco Data Center Security – Dragan Novaković, Cisco
• Network as a Sensor and Enforcer – Gyorgy Acs, Cisco
• Zaštitita e-mail i veb saobraćaja – Dragan Novaković, Cisco
• Studija slučaja – korisničko iskustvo, TeleGroup

S obzirom na to da se u današnje vrijeme suočavamo sa sve većim izazovima i prijetnjama u sajber prostoru, TeleGroup i Cisco stručnjaci će upoznati učesnike sa savremenim IT Security trendovima i bezbjednosnim rješenjima najnovije generacije. Govornici će vas uputiti kako da na najefikasniji način zaštitite vaš ICT sistem od napada i malicioznih softvera.

Ukoliko želite da uzmete učešće na događaju, molimo da potvrdite svoje prisustvo do 26. juna putem e-mail-a milica.milonjic@telegroup.me.

 

 

 

Facebooktwitterlinkedinmail