Fokus rada komiteta

Pogledajte na čemu rade naši Komiteti i pridružite nam se!

 • Komitet za nekretnine je osnovan sa namjerom da pomogne u uklanjanju prepreka za poslovanje u oblasti nekretnina u Crnoj Gori. Ovaj komitet ima za cilj promovisanje povoljnog ambijenta za investiranje u Crnoj Gori.

  Više informacija o trenutnim aktivnostima i fokusu rada ovog Komiteta možete pronaći ovdje.


 • Komitet za poreze je osnovan sa namjerom da doprinese unapređenju poreske regulative u Crnoj Gori. Komitet za poreze se aktivno zalaže za pravično sprovođenje poreskih zakona i efikasne mehanizme izvještavanja između Ministarstva finansija i Poreske uprave u Crnoj Gori.

  Više informacija…


 • Labor Relations Committee is established to promote the advancement of the labor code and employer-employee relations in Montenegro. The Labor Relations Committee will actively advocate for the passage of necessary legislation and regulations as well as fair enforcement of laws that protect employee rights and the rights of employers.

  Više informacija…


 • Komitet za zdravlje je osnovan sa namjerom da promoviše unapređenje zakonodavstva iz oblasti rada i odnosa između poslodavaca i zaposlenih u Crnoj Gori. Komitet za radne odnose se aktivno zalaže za usvajanje neophodnih zakona i propisa kao i pravičnog sprovođenja zakona koji štite prava zaposlenih i prava poslodavaca.

  Više informacija…


 • Komitet za suzbijanje sive ekonomije je osnovan da bude partner Vladi Crne Gore u kreiranju regulatornih i praktičnih rješenja za smanjenje sivog tržišta u Crnoj Gori. Komitet daje savjete donosiocima odluka u vezi regulative relevantne za oblast sive ekonomije.

  Više informacija…


Ukoliko želite da se pridružite nekoj od naših inicijativa, molimo vas da nas kontaktirate putem info@amcham.me