Poziv za članice: AIP 2018 prijave za mentoring su otvorene

Poziv za članice: AIP 2018 prijave za mentoring su otvorene
Apr

18

2018

Poziv za članice: AIP 2018 prijave za mentoring su otvorene

AmCham Montenegro nastavlja sa realizacijom Programa stažiranja za studente završnih godina studija. Program stažiranja je započet 2011.godine, a tokom proteklih sedam godine uspješne realizacije, više od 140 mladih i motivisanih studenata je imalo priliku da iskusi radno iskustvo u nekoj od naših kompanija članica.

Budući da naši mladi ljudi predstavljaju lidere sutrašnjice, smatramo da je naša dužnost kao društva da im obezbijedimo znanje i prilike da uče. Stoga, podržavajući ovaj program, Vaša kompanija dokazuje svoju privrženost društveno odgovornom poslovanju i spremnost da upozna mlade ljude sa poslovnim svijetom.

Ovim putem Vas pozivamo da učestvujete u programu kao kompanija mentor.

Program stažiranja će trajati od 4. septembra do 4. decembra

Kompanije učesnice će AmCham-u dodijeliti jednu kontakt osoba za program. Takođe, ova osoba će biti mentor stažistima, pratiće njihov rad i napredak u kompaniji. Stažisti dodijeljeni kompaniji mentoru imaju obavezu da u kompaniji provode minimum 15 sati u toku radne sedmice, u skladu sa rasporedom koji dogovore sa mentorom.

Učešće u programu podrazumijeva da će kompanija ponuditi minimum jednu poziciju za stažiranje kvalifikovanom studentu, koji će biti odabran od strane izborne komisije na pravičan i transparentan način.

Kompanije koje su prijavile učešće u Programu će biti obaviještene o rezultatima procesa selekcije i kandidatima koji će im biti dodijeljeni do 19.juna, 2018.godine.

Kandidati će početi stažiranje 4.septembra, izuzev u slučaju ako je drugačije dogovoreno sa mentorom. Kompanije su odgovorne da obavijeste studente kada bi trebali početi stažiranje.

Klikom na link ispod možete pristupiti aplikacionom formularu.

 AIP 2018 – prijava za kompanije članice

Molimo Vas da popunjen aplikacioni formular dostavite na email info@amcham.me do četvrtka, 3.maja 2018. godine, do 16h.

Nakom što prikupimo aplikacije kompanija učesnica, potpisaćemo Ugovore o saradnji sa svakom od kompanija pojedinačno.

Zajedno sa Univerzitetom Crne Gore, Univerzitetom Donja Gorica i Univerzitetom Mediteran, vršićemo promociju programa i započeti sa prikupljanjem prijava od strane zainteresovanih studenata.

Više detalja o programu možete pronći ovdje.U slučaju pitanja i dodatnih infromacija, možete nas kontaktirati na broj +382 20 621 328 ili putem email-a na: milic@amcham.me ili info@amcham.me.

Radujemo se saradnji koja će AmCham Program stažiranja učiniti još uspješnijim.

Facebooktwitterlinkedinmail