Upravni odbor Američke privredne komore imenovao predsjednika i potpredsjednika

Upravni odbor Američke privredne komore imenovao predsjednika i potpredsjednika
Aug

1

2017

Upravni odbor Američke privredne komore imenovao predsjednika i potpredsjednika

Na sastanku novog saziva Upravnog odbora Američke privredne komore u Crnoj Gori (AmCham Montenegro), održanog u četvrtak 27. jula, imenovani su predsjednik i potpredsjednik Upravnog odbora komore za naredni dvogodišnji period.

Na mjesto predsjednice Upravnog odbora AmCham Montenegro ponovo je imenovana  Katarina Bulatović, izvršna direktorica i partner u kompaniji Deloitte, dok je na mjesto potpredsjednice reizabrana Svetlana Vuksanović, izvršna direktorica kompanije Philip Morris Montenegro.

Na poziciji sekretara-blagajnika, na sjednici Generalne skupštine koja je održana 10. jula, izabran je Nikola Tripković, regionalni menadžer u kompaniji Coca Cola HBC, koji je na ovom mjestu zamijenio kolegu  Slobodana Janićijevića iz iste kompanije.

Preostale članove Upravnog odbora čine Christoph Schoen (Addiko banka), kao i Sandra Štajner (Telenor), koja je takođe reizabrana na sjednici Generalne skupštine, te novoizabrani članovi Nebojša Šćekić (Sava osiguranje) i Predrag Kozić (Integrated EE Holdings).

AmCham Montenegro je poslovna asocijacija, osnovana, 2008. godine, koja u ovom trenutku okuplja 86 američkih, međunarodnih i domaćih kompanija u Crnoj Gori. AmCham Montenegro je posvećena ostvarenju svoje misije unapređenja poslovnog ambijenta u cilju privlačenja američkih i drugih stranih investicija.

Facebooktwitterlinkedinmail