2017 AmCham Montenegro Program stažiranja

2017 AmCham Montenegro Program stažiranja
Apr

20

2017

2017 AmCham Montenegro Program stažiranja

AmCham Montenegro sa zadovoljstvom najavljuje sedmu godinu Programa stažiranja za studente završnih godina u Crnoj Gori. Program omogućava studentima da završe tromjesečnu praksu u kompaniji-članici AmCham-a, neposredno prije sticanja diplome. AmCham Montenegro u realizaciji Programa sarađuje sa sva tri vodeća univerziteta u Crnoj Gori: Univerzitet Crne Gore, Univerzitet Donja Gorica i Univerzitet Mediteran.

Naš Program stažiranja ima za cilj da pruži priliku kvalifikovanim studentima sa univerziteta praksu u nekoj od kompanija članica AmCham Montenegro. Program će obezbijediti sticanje poslovne orjentacije i praktično radno iskustvo talentovanim studentima sa razvojnim potencijalom prije dobijanja same diplome.

AmCham Montenegro je razvio ideju za kreiranje Programa stažiranja kao odgovor na postojanje vrlo specifičnog izazova u poslovanju u Crnoj Gori, a to je nedostatak obučene i kvalifikovane radne snage. U cilju prevazilaženja ovog problema, Američka privredna komora u Crnoj Gori pokrenula je Program stažiranja prvi put 2011 godine. Tokom prethodnih 6 godina, program bilježi veliki uspjeh, sa 102 polaznika koji su obavili tromjesečnu praksu  u nekoj od partnerskih organizacija ili AmCham članica.

Više informacija o Programu stažiranja 2017 će uskoro biti dostupno na našim stranicama.

Facebooktwitterlinkedinmail